Mapei Ultraplan ECO 20 önterülő aljzatkiegy. 1-10mm 23kg/Zsák

KISZERELÉS: 23 kg-os zsák

Mapei Ultraplan ECO20 önterülő aljzatkiegy. 1-10mm

Gyorskötésű, gyorsszáradású önterülő aljzatkiegyenlítő simítóhabarcs, új és meglévő beltéri aljzatok 1-10 mm vastagságú kiegyenlítésére és szintkülönbségeinek megszüntetésére , hogy azok alkalmassá váljanak bármilyen padlóburkolat fogadására ott, ahol követelmény a nagy ellenálló képesség a terheléssel és a forgalommal szemben.

Különösen alkalmas görgős székek és bevásárlókocsik alá. Csak beltérben használható.

Jellemző alkalmazási területei a kórházak, hotelek, színházak, iskolák és bevásárlóközpontok, betonfödémek és cementkötésű esztrichek kiegyenlítése, anhidrit aljzatok kiegyenlítése (megfelelő alapozót használva, mint pl. Primer G vagy Eco Prim T), fűtött/hűtött aljzatok kiegyenlítése, meglévő beton járófelületek, terrazzo, kerámia, természetes kő és magnezit padlók kiegyenlítése.

Rétegenként legfeljebb 10 mm rétegvastagságú kiegyenlítés alakítható ki, 10 mm-nél nagyobb vastagságban (max. 20 mm) szükséges lehet osztályozott homok vagy kavics hozzáadására, ezzel kapcsolatban érdeklődjön a MAPEI műszaki osztályánál
A legtöbb fajta padlóburkolat fektetése 24-48 órával a bedolgozását követően megkezdhető a bedolgozott vastagságtól függetlenül.

Melegburkolat minimum 24 órával a bedolgozás után fektethető.

ANYAGSZÜKSÉGLET:
1,6 kg/m2 rétegvastagság mm-enként.

KISZERELÉS: 23 kg-os zsákokban kerül forgalomba.

ELTARTHATÓ: eredeti, bontatlan csomagolásban száraz helyen tárolva legalább 12 hónapig

23kg/Zsák

Variáció kiválasztása:

7 256 Ft